Метеорологичната служба даде своята присъда дали март може да бъде

...
Метеорологичната служба даде своята присъда дали март може да бъде
Коментари Харесай

Присъда на Метеорологичната служба, че март е най-горещият в историята, тъй като температурите ще скочат с 18C

Метеорологичната работа даде своята присъда дали март може да бъде още един месец с върхове - като температурите се чака да скочат тази седмица с настъпването на пролетта.

Февруари беше най-горещият в историята в Англия и Уелс, съгласно предварителната статистика, през мекия и мокър месец за мнозина. Средната температура в Англия за февруари 2024 година беше 7,5C, надхвърляйки предходния връх от 7,0C, подложен през 1990 година Уелс означи междинна средна температура от 6,9C за месеца, малко над върха от 1998 година от 6,8C.

Говорейки пред Mirror през днешния ден, представителят на Метеорологичната работа Андреа Бишоп сподели, че графиките демонстрират върхове от 15C, вероятни за Лондон в петък, макар че най-ниските през нощта може да паднат до -3C в някои елементи на страната. Тя сподели, че времето ще остане несигурно и по-хладно до сряда, когато живакът ще стане доста мек.

Днес е евентуално да вали, а на следващия ден преди сряда, четвъртък и петък ще има „ по-сухи условия и слънце “. Бишъп сподели: „ Този ​​...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР