Meta съобщи, че потребителите на Facebook вече могат да създават

...
Meta съобщи, че потребителите на Facebook вече могат да създават
Коментари Харесай

Facebook вече позволява създаване на до четири допълнителни профила

Meta заяви, че потребителите на Фейсбук към този момент могат да основават голям брой профили. Компанията ще разреши да добавите @username за до четири спомагателни персонални профила, прикачени към главния акаунт. След като създадете нов псевдоним, няма да е належащо да излизате и да влизате още веднъж, с цел да превключвате сред тях. Фейсбук за първи път стартира да тества функционалността предишния юли.

Компанията предлага да изберете профили за вашия персонален живот, работа и всевъзможни характерни ползи или общности, които желаете да отделите от главния си акаунт. 
-->
Meta споделя, че всеки профил ще има своя лична неповторима емисия с уместно наличие, основано единствено на ползите му. Всеки нов профил ще стартира на чисто с настройките за дискретност и известяван по дифолт на Фейсбук. Освен това главният акаунт във Фейсбук няма да демонстрира, че има спомагателни профили.

Функцията идва с някои ограничавания. Първо, запознанствата, пазар, професионалният режим и заплащанията на Фейсбук няма да бъдат налични за вторичните профили при стартирането. Освен това известията за спомагателни потребителски имена ще бъдат налични единствено в приложението Фейсбук и в мрежата. (Поддръжката на Messenger за спомагателни профили ще има „ през идващите месеци. “) И най-после, единствено отговарящи на изискванията сметки за възрастни могат да основават нови профили. 

Функцията стартира да се популяризира световно в четвъртък и ще продължи през идващите месеци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР