Meta пуска пакет от нов родителски контрол за Instagram и

...
Meta пуска пакет от нов родителски контрол за Instagram и
Коментари Харесай

Meta пуска пакет от нов родителски контрол за Instagram и Messenger

Meta пуска пакет от нов наставнически надзор за Instagram и Messenger. Te дават опция на родителите да видят какъв брой време детето им прекарва в Messenger, както и да получат визия за хората, които следва в Instagram (и кой ги следва).

Родителите и настойниците към този момент могат да ревизират листата с контакти на детето си в Messenger, дружно с техните настройки за дискретност и сигурност от Meta Family Center. Родителите също ще получат уведомление, в случай че детето им рапортува за някого в приложението – стига техният младеж да е задействал тази конфигурация, в допълнение към това да виждат кой може и кой не може да му изпраща известия.
-->
В Instagram също има сходни актуализации. Това включва нов метод да се види колко общи другари има детето с всеки, който следва, дружно с всеки, който го следва. Това може да помогне на родителите да наблюдават дали техният младеж контактува с непознати. 

В допълнение към тези функционалности Meta тества нова отбрана за своята система за известия в Instagram. Ако консуматор желае да изпрати известие до някого, който не го следва в приложението, той ще би трябвало да изиска разрешението му, с цел да се свърже с него. Meta също тества ново уведомление в Instagram, което предлага на младежите да затворят приложението, в случай че преглеждат Reels през нощта.

Тъй като опасенията по отношение на резултата, който уеб страниците за обществени медии като Фейсбук и Instagram имат върху своите млади консуматори, нарастват, Meta вкарва по-силни функционалности за наставнически надзор и сигурност приложения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР