Meta пуска актуализации на Facebook Feed, които дават на потребителите

...
Meta пуска актуализации на Facebook Feed, които дават на потребителите
Коментари Харесай

Facebook добавя контроли „покажи повече“ и „покажи по-малко“

Meta пуска актуализации на Фейсбук Feed, които дават на потребителите спомагателни способи да кажат какъв тип наличие желаят да видят.

Бутоните „ Покажи повече “ и „ Покажи по-малко “ ще стартират да се появяват под изявления от другари и предложено наличие в излъчванията с вести на потребителите, разгласи Meta в обява в блог. Щракването върху вариантите краткотрайно усилва или понижава степента на класиране на сходно наличие, което води до по-фино надъхан канал със наличие, което потребителите фактически желаят да видят, тъй че да прекарват повече време в платформата.
-->
 „ Като предлагаме повече способи за включване на директна противоположна връзка в класирането на Feed, ние вършим нашите системи за изкуствен интелект по-интелигентни и по-отзивчиви “, споделя компанията в обявата в блога. Бутоните също ще се появят в менюто с три точки на обособени изявления и в настройките за желания на Feed и в Reels.

Meta към този момент разполага с набор от разнообразни способи, по които потребителите могат да кажат на Фейсбук и Instagram какво желаят да видят – и какво ще ги накара да се връщат. Във Фейсбук потребителите към този момент могат да скриват изявления, което би трябвало да накара платформата да понижи количеството обвързвано наличие. Потребителите могат също по този начин да трансформират своите желания за Feed, с цел да персонализират изявленията, които виждат, като прибавят обичани другари или отсрочват изявления от други консуматори, групи и страници. През август Instagram разгласи, че ще тества метод потребителите да вършат описи с основни думи и емотикони, от които не се интересуват, по-подробен метод за сигнализиране на желанията за наличие.

Meta даде да се разбере, че Feed на Фейсбук, в началото умислен като място за свързване с другари, се трансформира бързо в ерата на господството на TikTok. Пристрастяването на TikTok идва от неговия мощен логаритъм за рекомендации, който кара хората да се забавляват и превъртат, а Meta има доста да наваксва, в случай че се надява да продължи да усилва потребителската си база.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР