Meta обяви покупката на белгийско-холандската компания Luxexcel, съобщи UploadVR, позовавайки

...
Meta обяви покупката на белгийско-холандската компания Luxexcel, съобщи UploadVR, позовавайки
Коментари Харесай

Meta обяви покупката на Luxexcel, компания, която отпечатва лещи за очила

Meta разгласи покупката на белгийско-холандската компания Luxexcel, заяви UploadVR, базирайки се на представител на компанията. Основана през 2009 година, новата облага на колоса е профилирана в 3D принтирането на диоптрични лещи.

" Радваме се, че екипът на Luxexcel се причисли към Meta, задълбочавайки откритото партньорство сред двете компании ", съобщи представител на колоса в региона на обществените медии. Новият актив ще помогне на компанията да ускори наличието си на пазара на добавена действителност - област, която заема повече от 50% от бюджета на главното поделение на Meta Reality Labs.
-->
Компанията работи по очилата за добавена действителност Project Nazare, както и по към този момент пуснатите на пазара Ray-Ban Stories и модел от второ потомство. Главата на Meta Марк Зукърбърг неотдавна съобщи, че устройството ще се появи на пазара през идващите няколко години и че Luxexcel ще способства за създаването му. Струва си да се означи, че очилата за виртуална действителност не включват оптика с диоптри - би трябвало да ги закупите от производители от трети страни - до момента в който Ray-Ban Stories ги включва.

По-рано Meta разгласи желанието си да придобие стартъпа за VR Within, който създава приложението за VR фитнес Supernatural, само че Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати (FTC) се опълчи на договорката и Meta ще би трябвало да отбрани правото си в съда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР