Мет Гала“ несъмнено е най-престижното и най-очаквано събитие в сферата

...
Мет Гала“ несъмнено е най-престижното и най-очаквано събитие в сферата
Коментари Харесай

Най-красивите звездни двойки на Мет Гала 2023

„ Мет Гала “ безспорно е най-престижното и най-очаквано събитие в областта на модата. То е самобитен „ Оскар “ на облеклото, блестящо премеждие, с което доста звезди вземат решение да провокират себе си и стилните стандрати с избора си на тоалет. То ни демонстрира великолепието, въздействието и силата, които облеклото има. Разкрива ни, че модата е изкуство, което вдъхновява; което ни кара да мечтаем и да трансформираме фантазиите си в действителност.

С месеци наред дизайнерите с неспокойствие работят над облеклата, с които ще облекат гостите на събитието. А шумът към тях не стихва дълго след грандиозния бал.



Бляскавото звездно събитие се организира на 1 май. Тази година то бе отдадено на краля на модата Карл Лагерфелд, като дрескодът бе въодушевен напълно от дизайнера. " Карл Лагерфелд: Линия на хубостта " бе мотото на събитието. Наследството на стилната легенда беше почетено на звездното празненство за набиране на средства и съпътстваща го галерия в Института за костюми на Музея на изкуствата Метрополитън.

Много от звездите бяха избрали винтидж дрехи от стилните къщи, в които Лагерфелд е работил по време на над 60-годишната си кариера. Немалко от тях познаваха от близко маестрото, заради което да тях бе голяма чест да бъдат поканени на бала.



Някои звезди се появиха на бала дружно със сродните си души.

Никол Кидман, както постоянно, блестеше до брачна половинка си Кийт Ърбан, който деликатно придържаше роклята ѝ и държеше ръката ѝ от самото начало.



Никол Кидман и Кийт Ърбан

 

Приянка Чопра не се отделяше от Ник Джонас и на крачка, а Бруклин Бекъм не откъсваше взор от обичаната си Никола Пелц.



Приянка Чопра и Ник Джонас

 



Бруклин Бекъм и Никола Пелц

 

Рита Ора и Тайка Уайтити плениха публиката от първите секунди, в които стъпиха на аления килим: беше невероятно да не се забележи по какъв начин сред тях прехвърчаха искри.



Рита Ора и Тайка Уайтити

 

Кои други красиви и влюбени двойки бяха на бала, отдаден на Лагерфелд, вижте по-долу:



Джошуа Къшнър и Карли Клос

 



Съки Уотърхаус и Робърт Патинсън

 



Томи Хилфигер и Дий Хилфигер

 



Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

 



Пиърс Броснан и Кийли Смит

 



Серина Уилямс и Алексис Оганян

 



Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР