Местните власти обясниха, че свободното пространство в града е ограничено

...
Местните власти обясниха, че свободното пространство в града е ограничено
Коментари Харесай

Заради снеговалежите забраниха протести в Давос

Местните управляващи обясниха, че свободното пространство в града е лимитирано поради натрупалия сняг. Поради тази причина те няма да разрешат плануваните митинги на леви групи, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Младежкото крило на Германската социалдемократическа партия упрекна Давос, че се е огънал пред международния хайлайф. Това решение е "скандално ограничение на свободата на словото ", споделиха младите немски социалдемократи.

Обилният снеговалеж в региона на Давос наруши придвижването на влаковете и спря автомобилния трафик в града, отбелязва ДПА.

Световният стопански конгрес в Давос ще се организира от вторник до петък. Той ще събере над 3 000 държавници, бизнес водачи, учени и водачите на гражданското общество.

Сред над 70-те политически ръководители, които ще вземат участие във форума, ще бъде немският канцлер Ангела Меркел. Присъствието на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, възнамерявал да пристигна в Давос, обаче е под въпрос поради рецесията с парализата на федералното държавно управление.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР