Местните жители в популярен морски град в Обединеното кралство са

...
Местните жители в популярен морски град в Обединеното кралство са
Коментари Харесай

Местните жители в морския град са принудени да живеят на паркинги от собственици на втори дом

Местните поданици в известен морски град в Обединеното кралство са „ принудени да живеят на паркинги “, защото притежателите на втори дом изкупуват всички парцели.

Нюкуей в Корнуол е обичано място за английските фамилии, които желаят почивка на плажа, само че известността му докара до закупуването на от ден на ден и повече ваканционни жилища всяка година, което кара локалните да се борят да се качат на стълбата на парцелите. Принц Уилям неотдавна разгласи проект на стойност £3 милиона за създаване на 24 нови домове за бездомни хора в Нанследан, ново имение в покрайнините на Нюкуей.

Това се случва откакто 27 000 души са се записали за общински жилища в региона, като някои упрекват притежателите на втори дом за увеличението на бездомността. 54-годишната Мади Тайърс, която живее във ван с двете си хъскита, сподели пред The ​​Sun, че възходящите разноски за наеми и повече ваканционни наеми са оставили доста локални хора неспособни да си разрешат домове. Тя сподели: „ Наемът е първото нещо, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР