Местните фирми Мурджев-Транс“ ЕООД на Никола Мурджев и АЯ Груп

...
Местните фирми Мурджев-Транс“ ЕООД на Никола Мурджев и АЯ Груп
Коментари Харесай

Местни фирми поемат снегопочистването в Смолян

Местните компании „ Мурджев-Транс “ ЕООД на Никола Мурджев и „ АЯ Груп 2015 “ ЕООД на Радослав Даритков поемат почистването на снега от улиците на град Смолян.
Процедурата с планирана стойност 3,5 млн. лева е завършила и следва сключване на контракт.
Двете еднолични сдружения са се обединили в консорциум „ Снегопочистване и зимно поддържане на Смолян “, който единствен е подал предложение да извърши поръчката. В нея се включва снегопочистване до съответните степен и равнище на зимно поддържане, премахване на уплътнени снежно-ледени пластове, обезопасяване на пътните платна против хлъзгане, разпространяване на минерални материали и химични субстанции.
Уличната мрежа в град Смолян е с обща дължина 76,23 км. Дейностите по снегопочистване и зимно поддържане се реализират на три стадия. Улиците от първия стадий са с дължина 26,55 км., от втория - с дължина 12 км, а от третия - 37,56 км.
Срокът на контракта ще е до 30-ти април 2024 година.

Припомняме, че от началото на тази година снегът в регионалния град се чисти от компания „ ИСА 2000 “ на Юлиан Инджов. Той подписа контракт с общината за период до края на предходния сезон или до настъпване на подготвеност за независимо осъществяване на възложителя на дейностите по контракта от свое име и за своя сметка, със лични запаси или до сключване и влизане в действие на контракт за осъществяване на публичната поръчка с реализатор, определен вследствие на извършена спортна процедура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР