Местните данъци и такси към Община Търговище вече могат да

...
Местните данъци и такси към Община Търговище вече могат да
Коментари Харесай

Нова възможност за плащане на данъци и такси онлайн в Търговище

Местните налози и такси към Община Търговище към този момент могат да бъдат заплащани посредством платформата за електронно банкиране " ДСК Директ ".

През платформата жителите могат да се осведомят и за дължимите суми на свое име, оповестиха от пресцентъра на кмета Дарин Димитров.

" През електронното банкиране услугата е налична от меню „ Битови сметки - Данъци и такси “. Необходимо е да се уточни името на общината и ЕГН. Всички заплащания се отразяват в действително време в Община Търговище. 

Местната администрация е в развой на подписване на контракт за даването на същата услуга и с друга от огромните банки в страната. От администрацията напомнят, че 3 май е срокът за заплащане на локалните налози за недвижимите парцели и транспортните средства, и таксата за битови боклуци с 5 % отстъпка.

Без отстъпка те могат да бъдат платени и на две равни вноски - до края на юни и на октомври . И тази година платилите цялостния размер на данъците до 3-ти май ще вземат участие и в обичайния чоп на Общината за разпределянето на 40 предметни награди.

Размерът на дължимите налози и такси може да бъде тестван нана Общината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР