Местен кмет поиска разследване на жребия на Omaze, който раздаде

...
Местен кмет поиска разследване на жребия на Omaze, който раздаде
Коментари Харесай

Кметът на Майорка настоява за разследване на законността на наградата за ваканционна вила на Omaze от £3 милиона

Местен кмет изиска следствие на жребия на Omaze, който раздаде испанска ваканционна вила за 3 милиона паунда като премия.

Полицията и районните държавни чиновници на остров Майорка бяха помолени да проучат жребия, преди да стане ясно предходната седмица, че бащата на две деца Греъм Дънлоп е спечелил имението.

Сега Джоан Ротгер, десният кмет от Селва покрай зашеметяващия парцел, който в този момент е благосъстоятелност на родения в Единбург предприемач господин Дънлоп и брачната половинка му учителка в началното учебно заведение Аманда, споделя, че ще продължи акцията си, с цел да получи отговори по отношение на законността на офертата на Omaze.

Той обезпечи заричане за следствие, откакто сложи под въпрос обстоятелството, че тегленето е отворено единствено за поданици на Обединеното кралство. В документално искане, изпратено до централна държавна делегация на Балеарските острови, преди господин Дънлоп да бъде разгласен за победител в последното изтегляне на парцели на Omaze, господин Ротгер изиска от чиновниците да проучат дали то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР