Месеците, известни с проливните си дъждове, често носят със себе

...
Месеците, известни с проливните си дъждове, често носят със себе
Коментари Харесай

Как да се преборим със скуката в дъждовното време

Месеците, известни с проливните си дъждове, постоянно носят със себе си възприятие на скука.

Не се заблуждавайте обаче, че щом на открито е тъмно и мокро, нямате огромен избор и най-хубавият метод да „ убиете ” времето е като останете вкъщи си.

Липсват ви хрумвания? Възползвайте се от посочените в тази публикация.

1. Извадете чадъра си и излезте на разходка в дъжда

Нямате ни най-малка визия какъв брой занимателно е да стъпвате в локви, без да ви е грижа, че ще станете вир – вода. А галещите ръцете и лицето ви ситни капчици работят по този начин освежаващо!

Признайте, че най-малко един път в живота си сте мечтали да потанцувате в дъжда. Уверявам ви, от персонален опит, че чувството е вълшебно и си заслужава „ мокренето ”. И най-хубавото е, че вероятността да срещнете минувачи по пътя си е оскъдна, тъй че без никакви терзания грабнете следващото предизвикателство.

2. Прекарайте един ден в Мall-а

Няма причина да се оплаквате, че няма какво да вършиме, до момента в който сте там. Може да пиете кафе с приятелки, да се отдадете на извършване на покупки, да отидете на кино, да поиграете боулинг, билярд и какво ли още не…

Възможностите, които оферират днешните търговски центрове са неограничени. И в случай че въпреки всичко не сте от този вид девойки се замислете кога последно посетихте някой музей? Ако не си спомняте – значи е време да научите забавни обстоятелства от историята ни, да вземем за пример.

3. Ако сте отегчени и не ви се излиза, то направете престоя си у дома прелестен

Ако сте решили да се усамотите бихте могли да релаксирате във ваната, да си устроите кино маратон, да се заловите с гимнастика, йога или каквато интензивност предпочитате. Ако пък желаете да прекарате деня си в компания, то поканете другари и се забавлявайте на воля! Може даже да организирате едно хавайско празненство със свежи тоалети, цветни коктейли и слънчево въодушевление, с което ще забравите сивотата на открито.

Още се колебаете с какви занимания да запълните дъждовния си ден? Помислете за дейностите, за които не намерихте време през последните няколко дни. Прочетете книгата, която стои на бюрото ви от много време, гледайте обичан филм, обадете се на другари, с които даже не помните по кое време за последно сте се чували.

И до момента в който се усетите слънцето на открито още веднъж ще изгрее и ще ви зареди за нови завършения

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР