Месец по-рано финансовият мениджър на проекта Star Wars: Battlefront II

...
Месец по-рано финансовият мениджър на проекта Star Wars: Battlefront II
Коментари Харесай

Дарт Вейдър порозовя с нов мод за Star Wars Battlefront II

Месец по-рано финансовият управител на плана Star Wars: Battlefront II в Electronic Arts Блейк Йоргенсен разяснява: „Едва ли ще желаете да видите Дарт Вейдър в розово. Нищо персонално по отношение на розовото, само че не мисля, че това е вярното решение за поддържането на канона“.
Това мнение получихме по време на софтуерна конференция за гореспоменатата игра, в началото засягаща фурора с микротранзакциите в нея малко след издаването ѝ. Тогава EA Games реши да ги спре дружно с Loot кутиите, само че бързо си промени решението. Един от проблемите в Star Wars: Battlefront II също беше дали тези кутии с плячка би трябвало да съдържат козметични аксесоари и скинове за героите, които „нарушавали канона на Star Wars“.

Сега канонът е нарушен и може да изтеглите скин на Дарт Вейдър в розово. Естествено, с помощта на предан почитател и състезател Destauch, който е решил да оцвети един от най-противоречивите злодеи в историята на франчайза. Можете да свалите мода от страницата в NexusMod и да го стартирате чрез Frosty Mod Manager, в случай че желаете да подкрепите подигравката.

Блейк Йоргенсен адресира и излишността да се направи и скин на Дарт Вейдър в бяло под същия претекст. Естествено, същият консуматор реши още веднъж да трансформира опасенията на финансовия управител в действителност. Даже в описанието на мода сте осведомени: „Внимание! Може да наруши канона!“
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР