Месец октомври се оказа наистина печеливш за филмовите студия, но

...
Месец октомври се оказа наистина печеливш за филмовите студия, но
Коментари Харесай

Това ли е най-печелившият октомври за киното

Месец октомври се оказа в действителност печеливш за филмовите студия, само че за това виновност имат и филмите, които гледахме през месеца.

Нашият любимец си остава " Венъм " , макар че отнесе доста рецензия от разбирачите. Хората обаче харесаха кино лентата, а с това той усъвършенства и няколко върха.


Как се показа " Венъм " в бокс офиса

Наистина динамичен уикенд, който ни раздвои сред Том Харди и Брадли Купър и Лейди Гага

Ще стартираме с " Хелоуин " , който потегли по кината на 19 октомври и към този момент е събрал 172 милиона $ в международен мащаб. Доста положителни доходи бихме споделили. " Роди се звезда " пък може да се похвали с 253.3 милиона $ , съгласно Variety.

Тук идват и впечатляващите доходи на този отнесъл доста хейт от критиците филм - " Венъм ". От 5 октомври, когато се състоя премиерата му, до в този момент е събрал 500 милиона $ в международен мащаб.

 Daredevil,
Какви насмешки отнесе постерът на Daredevil

По какъв метод е забъркан Венъм

Октомври 2018 година е бил и най-печелившият октомври в американския бокс офис. 789 милиона $ - това са приходите от тази година. Предишният връх се държеше от 2014 година, когато филмите през октомври завоюваха общо 757 милиона $ в Съединени американски щати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР