Месец март е тук, което означава, че жителите на Северна

...
Месец март е тук, което означава, че жителите на Северна
Коментари Харесай

Промо код за предварителна регистрация на FanDuel NC: Спечелете до $300 в Северна Каролина в деня на стартиране за всеки спорт

Месец март е тук, което значи, че жителите на Северна Каролина могат да получат офертата за предварителна регистрация на FanDuel преди щатските онлайн спортни залагания започват на 11 март.

Можете да употребявате офертата за предварителна регистрация, с цел да получите $100 бонус залози в акаунта си в деня на пускане. Плюс това, откакто пристигна 11-ти, можете да се възползвате от промоцията на FanDuel NC, която ви разрешава да залагате $5, с цел да получите $200 бонус залози, да спечелите или загубите. Ще бъдете на път към $300 бонус залози тъкмо по този начин.

Чувствайте се свободни да употребявате бонус залозите на всеки състезателен пазар FanDuel. Трябва също по този начин да се означи, че бонус залозите са заеми за залагане, които могат да се употребяват за печелене на печеливши залози, само че те не могат да бъдат непосредствено изтеглени от вашата сметка и подадени в банка като същински пари.

Ако се намирате в различен юридически FanDuel щат, отговаряте на изискванията за националната оферта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР