Меркурий - планетата, отговаряща главно за комуникацията между хората, но

...
Меркурий - планетата, отговаряща главно за комуникацията между хората, но
Коментари Харесай

Меркурий излиза от ретроградност на 4 февруари. Оставете важните решения за петък

Меркурий - планетата, отговаряща основно за връзката сред хората, само че и за пътуванията и успеваемостта на технологиите, ще излезе от назадничавост на 4 февруари.

Попадайки в знака Водолей, тя промени проектите на мнозина, по тази причина с неспокойствие чакаме тя да премине в прав ход.

В интервала 14 януари - 4 февруари въздействието на ретроградния Меркурий визира сферата на общуването, пътуванията, образованието и комерсиалната активност. Именно в тези области има компликации и риск от неточности.

Меркурий ръководи мозъка и връзката ни и постоянно, когато влезе в ретроградна фаза, ни дава опция да оценим мислите си, както и прочувственото си здраве. Меркурий също ръководи сделките, тъй че може да се окаже, че би трябвало да поправяме обещанията и уговорките, които сме поели.

От всичко това ще си отдъхнем след броени дни.

През 2022 година обаче Меркурий ще бъде назадничав още три пъти: 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 година В тези интервали не се захващайте за нови каузи, не тръгвайте на път. Не е уместно да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на остарели задания.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР