Меркурий е в съвпад с Венера, която е ретроградна. Слънцето

...
Меркурий е в съвпад с Венера, която е ретроградна. Слънцето
Коментари Харесай

Хармоничен ден, когато светлината, доброто и любовта триумфират

Меркурий е в съвпад с Венера, която е ретроградна.

Слънцето е в тригон със Сатурн - Благоприятен интервал за обмисляне на дълготрайни планове за бъдещето, само че в това време би трябвало да бъдете по-благоразумни, внимателни и настойчиви. Добре ще е, в случай че можете да се възползвате от препоръките на по-възрастни и опитни хора.

Меркурий е в площ с Нептун - Труден, стресиращ аспект. Тези дни се понижава способността за положителни разбори, хората стават по-доверчиви към погрешна информация. Правят се неверни заключения. Възможни са операции и измами от страна на нечестни хора.

Луната се движи на луфт от 11:02ч до 16:37ч. През този интервал не се предлага да се стартира нищо ново и значимо.

Луната е в символ Телец до 16:37ч.

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Сега се отдава повече значение на материалните ползи и желания. Могат да се появят незаинтересованост и лека горест. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

В 16:37ч Луната минава в символ Близнаци.

Доминиращ 30 лунен ден от 05:56ч до 20:40ч на 22 май

Не всеки месец има 30 лунен ден. Това е прелестен интервал, изпълнен с хубост, естетика и обич. Добре е да се проучват грешките, да извиним и да желаяме амнистия, да се очистим от задълженията и освен материалните. Това е доста належащо, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Използвайте всеки способ, който ви харесва. Това може да стане посредством взимане на душ, вана, или въображаемо отработване на обстановката, четене на мантри, молебствия, Рейки и други.

Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

НОВОЛУНИЕ в 20:40ч в символ Близнаци. Започва 1 лунен ден до 06:28ч на 23 май

Това е доста специфичен и необикновен ден. Негов знак е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване ще бъдат от огромна изгода.

Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него. Много е значимо да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли би трябвало да се заобикалят, изключително в случай че са ориентирани към различен човек.

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако го постигнете, това значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от това, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

3 безоблачен ден - Може да ви получите неочаквани огряния или креативен открития. Приветстват се всички креативен инициативи. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР