Мерките много закъсняха, трябваше да бъдат наложени, когато стана ясно,

...
Мерките много закъсняха, трябваше да бъдат наложени, когато стана ясно,
Коментари Харесай

Много хора ще саботират, има недоволни

Мерките доста закъсняха, трябваше да бъдат наложени, когато стана ясно, че ще има втора вълна в България ", разяснява пред БНР доцент Иво Инджов, академични учител и специалист по политически връзки. 

Трудно ще се съблюдава карантината, тъй като доста хора са недоволни, безапелационен беше анализаторът и добави, че няма да бъде реализиран резултат, " до какъвто бихме желали да доведат по-строгите ограничения ", тъй като част от популацията ще ги саботира.

" Сега, при оповестяването на втория локдаун, няма нови обезщетителни ограничения. Представят се такива, които са в ход, само че са от остарелия набор ограничения ".

Доц. Инджов предвижда протестна вълна при появяването на по-високите сметки през зимата, само че позволи, че може и да има оттегляне на хората, да се затворят в частното си пространство и просто да саботират спазването на ограниченията.

По думите на анализатора при първата вълна на вируса - напролет, обществото е имало доверие във властта и наложените от нея противоепидемични ограничения, само че икономическите ограничения не са били съответни, с цел да подкрепят бизнесите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР