Мерки. Сега: Министерството на туризма открива гореща линия след фалита

...
Мерки. Сега: Министерството на туризма открива гореща линия след фалита
Коментари Харесай

Жребият отреди: големите партии назад в бюлетината; Министерството на туризма открива гореща линия след фалита на Томас Кук

Мерки.

" Сега ":

Министерството на туризма открива гореща линия след банкрута на " Томас Кук "

Министерството на туризма отваря парещ телефон, който ще работи 24 часа, по отношение на рецесията с банкрута на английския туроператор " Томас Кук ", разгласи министърът на туризма Николина Ангелкова, представена от " Фокус ". Тя уточни и че представители на ведомството обикалят хотелите по Черноморието, в които са настанени туристи на оператора, като задачата е дружно с негов представител да се обезпечи връщането на туристите в техните страни. Ангелкова показва, че обстановката ще сътвори огромен проблем за планирането на идващия сезон. Тя оповестява, че е в контакт с управлението и представителите на огромните туроператорски компании, които оперират на българския пазар. Идната седмица пък ще посети Германия, с цел да се потърсят благоприятни условия потенциалът, контрактуван от " Томас Кук " за лято 2020 година, с общи старания да бъде пренасочен към другите туроператорски компании.

Избори.

" 24 часа ":

Жребият отреди: огромните партии обратно в бюлетината

Основните партии и обединения ще са обратно в бюлетините за локалните избори на 27 октомври. Това отреди жребият за номерата, изтеглен през вчерашния ден в ЦИК. Така на ГЕРБ се падна №43. " Ако търсим някаква символика в 43 - 4 сполучливи мандата във взаимоотношение с триъгълника гражданско общество, локална и изпълнителна власт ", разяснява регионалният координатор на ГЕРБ Цветомир Паунов. Според него това ще е подкрепено с " доста работа, доста старания, без популизъм и неизпълними обещания ".

От Българска социалистическа партия пък, които бяха изтеглени последни от всичките 66 партии и обединения, регистрирани за вота, разясниха, че откриват символика в това за триумф, тъй като " нормално последните стават първи ".

Скандал.

" Дума ":

Съюзът на съдиите с остра реакция против Висш съдебен съвет

Съюзът на съдиите излезе с остра реакция против вчерашната позиция на Съдийската гилдия към Висш съдебен съвет по случая Джок Полфрийман. Припомняме, че съдиите от Висшия правосъден съвет непряко възразиха против решението за предварително освобождение на австралиеца, наказан за убийството на Андрей Монов. Декларацията им бе мотив сигнал, импортиран от Вътрешна македонска революционна организация с искане да се ревизира безпристрастността на тримата съдии, освободили Полфрийман. Висш съдебен съвет изясни, че не се меси в решенията на съда, само че изиска от Инспектората да ревизира правосъдния състав и претекстовете му.

На собствен ред Съюзът на съдиите упрекна Висш съдебен съвет, че не извършва главното си обвързване да брани независимостта на съда.

Съюзът на съдиите се оглавява от Калин Калпакчиев, който пък е ръководител на правосъдния състав, постановил предварителното освобождение на Джок Полфрийман.

Според организацията, с " позицията си Висш съдебен съвет се причислява към невиждан политически и публичен напън върху съответен правосъден състав и правосъдната власт като цяло, който безогледно експлоатира по разнообразни аргументи и с разнообразни цели нещастието на едно българско семейство.

Разследване

" Монитор ":

Кралев: Ще бъде лишен лиценза на мениджъра на починалия боксьор

" До края на седмицата чакам да имаме повече информация от полицията по невиждания случай със починалия български боксьор Борис Станчов, който взе участие на съревнование под непознато име ". Това съобщи спортният министър Красен Кралев пред депутати от парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, съобщи БГНЕС.

Кралев съобщи пред депутатите, че поради скандалния случай ще бъде лишен лицензът на мениджъра на починалия боксьор. Кралев осведоми, че се работи по разнообразни версии, измежду които и че са открити пакети виагра в якето на спортиста. Тепърва проверяващите ще изследват дали мениджърът е давал неразрешени лекарства. Непрекъснат контакт по случая се води сред спортно министерство и Българския професионален боксов съюз.

Спортният министър заяви още, че се проверява дали има и забъркано здравно лице, както и кой се е явявал на предварителните медицински прегледи преди самото съревнование в Албания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР