Мери Тръмп, племенницата на Доналд Тръмп, разтърси Америка с мемоарите

...
Мери Тръмп, племенницата на Доналд Тръмп, разтърси Америка с мемоарите
Коментари Харесай

Племенница на Тръмп разтърси Америка

Мери Тръмп, племенницата на Доналд Тръмп, раздруса Америка с записките си, в които основен воин е нейният чичо президент.  Говори се, че самият той е направил всичко допустимо, с цел да блокира разпространяването на „ Твърде доста и в никакъв случай задоволително: по какъв начин фамилията ми сътвори най-опасния човек в света “, само че книгата излезе в 600 000 тираж.  Авторката въпреки всичко е подписала декларация, че няма да споделя обществено тайните във семейството, разясняват медии оттатък океана. Казусът е стигнал и до съда в щата Ню Йорк, само че магистратите считат, че издателството Simon and Schuster към този момент няма по какъв начин да отдръпна книгата.

Мери Тръмп не за първи път изправя роднините си на нокти. През 2018-а тя предоставяконфиденциални документи на The New York Times за присъединяване на чичо си в бизнес схеми, а следствието носи премията „ Пулицър “ на създателите си.

Мери е щерка на Фреди Тръмп, по-големия брат на президента, който умира през 1981-а единствено на 42. Робърт, по-малкия брат в фамилията, в този момент също се е опитвал да вразуми племенницата си, само че на вятъра. Тя споделя за комплицираните връзки във семейството – и най-много за пагубното образование на татко им, Фред старши.

Мери е магистър по британска литература, а дисертацията й е по клинична логика на психиката. Според нея президентът страда от егоизъм, който е разследване от комплексите в детството, „ насадени “ от Фред старши. Мери написа, че Тръмп татко е бил „ високофункционален социопат без естествени човешки усеща “, който е желал да управлява всички и всичко. „ Доналд цялостен живот се е опитвал да се потвърди пред татко си, с цел да не бъде подложен на критика от него “, разяснява Мери. Тя твърди още, че актуалният американски президент е бил признат в Пенсилванския университет, откакто е платил на някого да издържи теста SAT вместо него, а след това го е компенсирал за услугата. За нея изключително пагубни за братята са „ полезностите “, в които са възпитани  – фетиш към парите и привилегиите и блян към тотална неуязвимост. 

Фреди Тръмп – вместо да наследи бизнеса като първороден наследник, става водач, а по-късно и пияч. Доналд пък даже не отива на сватбата на по-големия си брат. „ А до момента в който баща умираше самичък в болничното заведение, чичо ми беше на някаква кинопремиера “, споделя Мери Тръмп. Според нея президентът и до момента се опасява от татко си, който умира от Алцхаймер. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР