Mercedes GLE 63 AMG S е един доста мощен и

...
Mercedes GLE 63 AMG S е един доста мощен и
Коментари Харесай

Mercedes GLE Coupe вече разполага с 800 конски сили

Mercedes GLE 63 AMG S е един много мощен и бърз автомобил още от завода, само че както знаем, конските сили постоянно могат да се усилят. Поредното доказателство за това е намесата на Brabus версията на купеобразния всъдеход. Brabus GLE 800 е последното създание на тунинг компанията и както може да познаете и по името разполага с тъкмо 800 конски сили.
 Mercedes GLE Coupe към този момент разполага с 800 конски сили

Под капака на SUV-то работи 4.0-литров бензинов мотор, който в фабричен вид генерира 603 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 нютон метра. След намесата на Brabus и слагането на по-големи турбини, GLE към този момент може да се похвали с мощ от 800 конски сили и оптимален въртящ миг от 1000 нютон метра. Ускорението от до 100 километра в час лишава тъкмо 3.4 секунди, а оптималната скорост е 280км/ч.

 Mercedes GLE Coupe към този момент разполага с 800 конски сили

Отличителните външни белези се показват в намалено окачване с 25 милиметра и нападателен бодикит, състоящ се от предна и задна ризница, прагове, джанти и решетка. По предпочитание на клиента част от тях могат да бъдат поръчани от въглерод. В интериора измененията също са напълно по утвърдени от клиента материали и могат да варират в много огромни граници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР