Мениджмънта на Тампа Бей предприе безпрецедентен ход в опит да

...
Мениджмънта на Тампа Бей предприе безпрецедентен ход в опит да
Коментари Харесай

Тампа Бей подаряват билети…ако на някого му се ходи да ги гледа

Мениджмънта на Тампа Бей предприе невиждан ход в опит да оттласне отбора от дъното на НФЛ в графата „ посещаемост”. В неделя „ корсарите” биха Сан Франциско с 27:9 за първата си победа от над месец насам. Мачът обаче бе гледан от едвам 40 682 фенове, който го направи най-слабо посетеното домакинство на отбора от ноември 2010 година При потенциал на „ Реймънд Джеймс стейдиъм” от 65 618 места това значи, че съвсем 40% от публиката е била маскирана като празни седалки.

От началото на сезона единствено два тима са записали по-ниска междинна посещаемост на семействата си – Синсинати и ЛА Чарджърс. Последните обаче играят чартърен на стадион за европейската вариация на играта с потенциал, непосредствен до този на невразничте тимове от Дивизия II на колежанския шампионат.

В опит да се оправят с казуса шефовете на Тампа Бей дават обещание до края на сезона да дават по два безвъзмездни билета на всеки собственик на сезонен пропуск, който реши да посети някай от мачовете им. Офертата важи за дивизионните конфликти с Каролина (2 декември), Ню Орлийнз (9 декември) и Атланта (30 декември).
И още един обезпокоителен факт за публиката на Тампа Бей. Миналия уикенд за първи път колежанския Южна Флорида, който също играе на „ Реймънд Джеймс стейдиъм”, събра повече аудитория от „ корсарите”. За щатското дерби с непобедените към този момент две години Централна Флорида бяха продадени 57 626 билета, а на трибуните бяха регистрирани 50 436 фенове. За Тампа Бей – Сан Франциско бяха продадени едвам 47 104 билета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР