Мениджърите на активи трябва да могат да плащат за своите

...
Мениджърите на активи трябва да могат да плащат за своите
Коментари Харесай

FCA предлага да се обърнат правилата на Mifid относно инвестиционните проучвания

Мениджърите на активи би трябвало да могат да заплащат за своите капиталови изследвания дружно с таксите за търговия, предложи пазарният регулатор на Обединеното кралство, обръщайки дългогодишна политика в опит да засилва Капиталовите пазари на Обединеното кралство.

Органът за финансово държание в сряда сподели, че мениджърите на фондове би трябвало да могат да „ сплотяват “ таксите за изследване на капиталови банки с техните търговски разноски след обзор на спорната процедура.

Неговото предложение ще се основава на значима част от Mifid II, пакета от финансови промени на Европейски Съюз след 2008 година, и ръководено от лондонските политици и регулатори.

Въпреки че разпоредбите имаха за цел да понижат споровете на ползи и да подтикват по-независимо покритие, те доведоха до още по-малко покритие на дребни и междинни акции. След като Обединеното кралство напусна Европейски Съюз, някои политици и мозъчни тръстове от Уестминстър насърчиха Обединеното кралство да се откаже от разпоредбите. Служители на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР