Мениджъри от групата Електрохолд представиха приоритетите на дейността на електроразпределителното

...
Мениджъри от групата Електрохолд представиха приоритетите на дейността на електроразпределителното
Коментари Харесай

Електрохолд представи приоритетите в обслужването на клиенти и развитието на мрежата в област Видин

Мениджъри от групата Електрохолд показаха целите на активността на електроразпределителното сдружение ЕРМ Запад и комерсиалните сдружения Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд на работна среща във Видин с регионалния шеф, кметове на общини и техни представители от региона. По време на диалозите бяха разисквани осъществените вложения за възстановяване качеството на доставките на електрическа енергия, опциите, които обезпечават на клиентите си на свободен пазар комерсиалните сдружения на Електрохолд, както и преимуществата на електронното обслужване, което сдруженията дават посредством платформите си за електронни услуги.

Основен приоритет в капиталовата стратегия на ЕРМ Запад в област Видин е развиването на електроразпределителната мрежа посредством рационализация и реорганизация на електроенергийните уреди. През тази година 597 000 лв. са вложени в реконструкцията на мрежи ниско напрежение в селата Покрайна, Иново, Чифлик, Арчар, Бела Рада, Сланотрън, Ботево и гр. Брегово. В рехабилитацията на въздушен електропровод 20 kV „ Язовира “, който зарежда 2 400 клиенти от община Ружинци, бяха вложени 350 000 лв.. С инвестиция от 290 000 лв. бе осъвременена основна станция „ Грамада “. Ремонтни действия и замяна на енергетично съоръжение за 173 000 лв. бяха осъществени в трафопостове на територията на общините Видин, Брегово, Димово, Вълчедръм и Ружинци.

През идната година ЕРМ Запад планува вложения от 2 млн. лв. на територията на област Видин, от които 1.7 млн. лв. за реорганизация, рационализация и цифровизация на електроенергийните уреди.

Електрохолд организира поредност от срещи с представители на локалните управляващи в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, дейна и диалогична връзка на компанията с кметовете на общини и регионалните шефове на територията, която обслужва.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР