Мениджърът Юрген Клоп каза, че евентуална промяна в собствеността на

...
Мениджърът Юрген Клоп каза, че евентуална промяна в собствеността на
Коментари Харесай

Клоп за евентуалната продажба на Ливърпул: Това няма да се отрази по никакъв начин на ангажимента ми

Мениджърът Юрген Клоп сподели, че възможна смяна в собствеността на Ливърпул няма да повлияе на неговия ангажимент към клуба и омаловажи ролята на възможни диалози за продажба на клуба. Това изказване идва, откакто притежателите от Fenway Sports Group (FSG) оповестиха, че ще прегледат включването на нови акционери.

Групата FSG стана собственик на Ливърпул през 2010-а година за 300 милиона паунда (342,06 милиона долара), а по-рано тази седмица отговори на информациите, че приготвя продажба с изказването, че ще изследва опцията за привличане на вложители, в случай че това е в " най-хубав интерес " за Ливърпул.

" Каквото и да се случи, в действителност ми харесва по какъв начин работим дружно с нашите притежатели. Но в случай че има смяна в собствеността, няма проблеми, тъй като явно съм зает с клуба ", сподели Клоп пред кореспонденти, откакто Ливърпул победи Дарби Каунти с дузпи за Купата на Лигата. " Доколкото знам, те в действителност търсят вложители и считам, че сходен ход има смисъл ".

Друг британски гранд по-рано тази година също смени собствеността си. Челси, който се трансформира в европейски исполин с парите на Роман Абрамович, към този момент е в ръцете на Тод Боели и компанията му Clearlake Capitals. Но Клоп натърти, че събитията са разнообразни, в случай че приказваме за напускането на британския футбол от съветския олигарх. " Нашите притежатели търсят вложители, които да се включат с нови средства. Ситуацията е изцяло друга. Челси трябваше да бъде продаден, тъй като притежателят им имаше проблеми ", сподели Клоп по тематиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР