Мениджърът на Юрген Клоп благодари на стража на мърсисайдци ,

...
Мениджърът на Юрген Клоп благодари на стража на мърсисайдци ,
Коментари Харесай

Клоп: Алисон отново ни спаси задните части

Мениджърът на Юрген Клоп благодари на стража на мърсисайдци, който по думите му още веднъж е избавил „ задните елементи “ на неговия отбор. Ливърпул стартира доста мощно и поведе с 2:0 след голове на (8`) и Алекс Окслейд-Чембърлейн (32`), само че по-късно гостите сякаш изгубиха централизация и позволиха огромен брой положения пред вратата на Алисон. (55`) понижи резултата, като домакините имаха и други обстановки, от които не се възползваха. В 83-тата минута бе доста покрай това да изравни резултата, откакто изскочи зад защитата на мърсисайдци, след което трансферира излезлия напред Алисон. Бразилецът обаче съумя да се върне и да избие топката. Алисон направи още няколко спарявания и бе определен за Играч на мача.

„ Дистанцията от Манчестър Сити към момента е доста огромна, тъй че няма за какво да приказваме за купата. Трябва просто да печелим мачовете си. Ще забележим какво ще се случи в последните месеци от сезона. Бяхме изключителни в първите 35 минути. Изглеждахме остри и подготвени да играем на дребни пространства. След това Палас и публиката на домакините се завърнаха. Не започнахме добре второто полувреме. Имахме още веднъж нашите моменти, само че към този момент не контролирахме мача. Палас изигра в действителност добър дуел. Отворихме вратата за тях и те се възползваха.

Казах на Алисон: „ Благодаря ти, че още веднъж ни избави задните елементи ". Той отвърна „ Това ми е работата “.

Не съм гледал повтаряне на дузпата, а и няма смисъл, тъй като ние мислехме, че има такава. Реферът бе на същото мнение. Хората от Кристъл Палас бяха на мнение, че няма такава, което е разбираемо “, съобщи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР