Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо иска нови попълнения през зимната

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо иска нови попълнения през зимната
Коментари Харесай

Моуриньо иска да върне Гарет Бейл в "Тотнъм"

Мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо желае нови попълнения през зимната пауза, с които да укрепи тима си в борбата за присъединяване в евротурнирите. Според " Марка " португалецът и управлението на " шпорите " работят съществено по концепцията да върнат Гарет Бейл в Лондон.

Уелсецът, който играе за " Реал " (Мадрид), постоянно е свързван с овакантяване на отбора, още повече че не е в положителни връзки с треньора Зинедин Зидан.

По информация на " Марка " президентът на " Тотнъм " Даниел Леви към този момент е пътувал до Мадрид, с цел да се срещне с сътрудника си Флорентино Перес. Споменава се още, че " шпорите " са подготвени да предложат 40 милиона евро на " Реал " за откупуването на Бейл.

Той мина в Мадрид точно от " Тотнъм ", където игра сред 2007 и 2013 година, като вкара 55 гола в 203 срещи. В Лондон Бейл се разви като състезател и от ляв бранител се трансформира в атакуващ футболист. През 2013 година " Реал " го купи за 101 милиона евро, правейки го най-скъпия футболист по това време.

 Моуриньо желае да върне Гарет Бейл в
© Reuters

До момента той има 104 гола в 245 мача за мадридчани, с които завоюва четири пъти Шампионската лига и още девет други трофея.

От началото на сезона Бейл има 14 мача и единствено два гола във всички шампионати.

" Тотнъм " изпитва огромни проблеми в офанзива най-много поради травмата на звездата си Хари Кейн. " Шпорите " заемат осмото място във Висшата лига и изостават на девет точки от топ 4.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР