Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е притеснен за бъдещето на

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е притеснен за бъдещето на
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо е притеснен за бъдещето на футбола

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е обезпокоен за бъдещето на футбола. Поводът за тази констатация бе анулирания гол на Хари Кейн по време на вчерашния дуел на „ шпорите " против Шефилд Юнайтед. Попадението, с което лондончани можеха да създадат 1:1, не бе прието след намесата на ВАР поради игра с ръка на Лукас Моура.

Бразилецът бе избутан в тази обстановка и падаше на земята без да има какво да направи, само че реферите съблюдаваха наредбите на новия устав, съгласно който всяка игра с ръка при построяването на даден гол се глоби. Повечето експерти и почитатели бяха сюрпризирани, че правилникът е подобен и дава опция чисто попадение да бъде анулирано по сходен метод. Самият управител на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър дефинира това решение като „ фарс ".

„ Реферът е в офиса. Никога не се окайвам от индивида със свирката, тъй като той към този момент не е съдията. Мисля, че реферът би трябвало да е индивидът на терена, а хората в офиса единствено да го поддържат и да му оказват помощ. Това не е по този начин. Не можем да чакаме от един арбитър, който не е добър на терена, да бъде добър в офиса. Отиваме в посока, която в действителност е неприятна за красивата игра, в която всички сме влюбени ", показа Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР