Мениджърът на Спартак (Плевен) Богдан Петков реагира остро след последното

...
Мениджърът на Спартак (Плевен) Богдан Петков реагира остро след последното
Коментари Харесай

Мениджърът на Спартак с остра реакция към Константин Папазов

Мениджърът на Спартак (Плевен) Богдан Петков реагира остро след последното изявление на старши треньора на Левски Лукойл Константин Папазов, в което бе забъркано и името на неговия клуб.

Петков потърси право на отговор посредством BGbasket.com, като сътрудниците разгласяват позицията му без редакторска интервенция:
 Тити Папазов: Баскетболистите са подготвени да играят през юни, юли, даже август " За следващ път, в съдбоносен миг за баскетбола, болните упоритости и егоизмът надвиват над разсъдък и колектив. Притеснително е, че егоизмът на някои хора, има своите почитатели. Константин Папазов, за следващ път, употребява всички средства, след това и медиите, с цел да манипулира и изопачава обстоятелствата по този начин, както на него и на неговия клуб им е угодно. Жалко е, че един от капитаните на националния тим също беше забъркан в тази долнопробност.

Няколко пъти Спартак Плевен изрази мнение, че единственият метод НБЛ да излъчи призьори е, в случай че има опция календарът на шампионата да се извърши, с аудитория в залата. Спортът е за хората, а не с цел да се оправдае изхарчването на огромна сума пари, без значение дали ги дава община, дружество, банка или петролна компания.

На предходното съвещание остана усещането, че на 30 март решението, по отношение на продължаването или прекъсването на Лигата, ще бъде дефинитивно. Ситуацията през днешния ден е видна и повече от ясна за всички. За страдание, за ничия изненада, когато става въпрос за групово решение за общото богатство, персоналните ползи още веднъж са на напред във времето.

Целта на господин Папазов е да стане първенец, без значение от средствата и заобикалящата го конюнктура. С Лукойл зад тила си, две следващи години да не е първенец?! Това е невероятно. Отново гледаме добре познато зрелище, тъй като Тити ПРОСТО ТРЯБВА ДА Е ШАМПИОН. Аз съм на 28 години, представлението го виждам най-малко от 15 и почтено казано, към този момент дори не е и смешно. Господин Папазов приказва в телевизионния ефир за Нероден Петко. Само, че този път Нероден Петко е по този начин мечтаната купа, тъй като просто няма кой и къде да я роди.

PS. Обръщам се към Иван Гавалюгов. Г-н кмете, Вие сте рационален човек, който обича баскетбола. След като е толкоз съдбовно и мортално, отстъпете толкоз сънуваната купа, тъй като всички знаем, че сезонът към този момент завърши. Оставете индивида да си има своя Нероден Петко. Толкова години гледаме една и съща комедия, най-малко да сменим жанра и да се насладим на покруса. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР