Мениджърът на Пирин сподели мнението си за предстоящото гостуване на

...
Мениджърът на Пирин сподели мнението си за предстоящото гостуване на
Коментари Харесай

Фийни: Готови сме да покажем най-доброто си лице

Мениджърът на Пирин показа мнението си за идното посещение на от 11-ия кръг на Втора лига.

„ Ще бъде сложен мач. С тима на Добруджа се познаваме относително добре, защото играхме другарски мач по време на подготовката. Те са добър тим, който сподели досега, че не се преценява с никого. Ние имаме цел за осъществяване и ще създадем всичко по силите ни, с цел да я осъществим.

Срещу хвърлихме много сили, само че ние сме добре готови. Няма да приема извинения, свързани с това, че сме хвърлили всички сили в мача в сряда. Готови сме да покажем най-хубавото си лице и в мача за шампионата. Това е маратон, който завършва в края на сезона.

и Джон Айина бяха сменени в мача за Купата и тяхното присъединяване в мача против Дорбуджа остава под въпрос. Медицинският ни щаб работи, с цел да ги възвърне и да могат да играят. Ако това не се случи – ще търсим други разновидности в средата на терена. Вярно е, че имахме някои несполучливи гостувания, само че мисля че играчите към този момент се приспособиха към характерностите на Втора лига и са изцяло подготвени “, приключи наставникът на „ орлетата “ пред формалния уебсайт на клуба. Втора лига 11 кръг, неделя 25 октомври  Добруджа 14:30  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР