Мениджърът на Нотинтгам Форест - Стив Купър, се нуждае от

...
Мениджърът на Нотинтгам Форест - Стив Купър, се нуждае от
Коментари Харесай

Нотингам Форест умува за смяна на мениджъра Стив Купър

Мениджърът на Нотинтгам Форест - Стив Купър, се нуждае от наложителна победа в идващия мач на тима, защото амбициозният притежател на клуба Евангелос Маринакис става все по-разочарован от представянето на тима. След загубата от Брайтън с 2:3 вкъщи в събота, проваляне, което оставя Форест на 14-ата позиция и на осем от рисковата зона, се счита, че бъдещето на Купър още веднъж е заложено на карта, написа Daily Mail.

Бордът на Нотингам Форест към момента не е взел решение кой вероятно ще размени Купър отпред, като това оставя мениджъра с още малко време, в което да резервира поста си. И въпреки всичко се счита, че връзките му с Маринакис са станали все по-обтегнати в последно време.

Купър е харесван от почитателите на тима и макар следващите провали във Висшата лига, последователите не престават да го поддържат. Именно той изведе клуба от дъното на Чемпиъншип до 14-ото място в елита за малко повече от две години отпред.

В идващите си три мача Нотингам приема Евертън, а по-късно гостува поредно на Фулъм и Уулвърхемптън, като Купър се надява, че отборът ще успее да прекъсне неприятната серия точно в тези мачове.

Известно е, че някогашният управител на „ вълците “ – Жулен Лопетеги, има фенове на „ Сити Граунд “, само че има опасения, че той няма да завоюва поддръжката на последователите на клуба. Липсата на явен заместни също може да е в интерес на Купър. По време на престоя му в Нотингам е имало интерес към него от други два тим от Висшата лига, който обаче постоянно е показвал цялостната си отдаденост на Форест, който приключи на 16-а позиция в шампионата през предишния сезон.

EXCLUSIVE
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР