Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази увереност, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази увереност, че
Коментари Харесай

Солскяер разчита, че Кавани ще играе срещу карамелите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази убеденост, че нападателят Единсон Кавани ще може да играе в утрешния мач с Евертън от следващия кръг във Висшата лига.

Уругваецът, който вкара по един гол на "карамелите " в предходните два конфликта с тях през сезона, бе сменен на почивката на мача със Саутхямптън през седмицата.

"Единсон би трябвало да е на линия за на следващия ден, сигурен съм в това. Той получи удар в глезена оня ден, само че не е нещо съществено. Под въпрос за мача е Ерик Байи, само че всички останали са налични ", сподели Солскяер на конференцията преди мача.

Норвежецът разяснява и успеха с 9:0 над Саутхямптън, която бе подравнен клубен връх във Висшата лига.

"Момчетата видяха, че можем да вършим верните неща. Не мисля обаче, че някой ще се заблуди от този резултат, когато сме играли цялостен мач против 10 индивида. Деморализиращо е, когато един тим загуби състезател толкоз рано. Когато резултатът стана 2:0, мачът повече или по-малко бе приключил. Не сме говорили повече за този мач, откакто той свърши. Нашият фокус напълно е върху Евертън ", разяснява Солскяер.

Утрешният мач с "карамелите " ще съвпадне с 63-тата годишнина от самолетната злополука в Мюнхен, при която умират 23-ма души, включително и 8 играчи на Манчестър Юнайтед.

"Това е значим ден за всички и постоянно е бил прочувствен за нас. Надявам се, че на следващия ден съставът, който се появи на терена, ще покаже духа на Манчестър Юнайтед ", приключи мениджърът на "червените дяволи ".

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР