Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е спрял да разчита

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е спрял да разчита
Коментари Харесай

Ето истинската причина Моуриньо да отнеме капитанската лента на Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е спрял да разчита на Пол Погба като втори капитан на отбора, тъй като международният първенец с Франция му е признал, че желае да премине в Барселона, твърди “Дейли Мейл”.

От началото на сезона халфът беше капитан в три мача в отсъствието на титулярния подобен Антонио Валенсия. Както е известно, след снощното отпадане на “червените дяволи” от Купата на Лигата от втородивизионния Дарби Каунти португалецът призна, че Погба повече няма да носи капитанската лента на тима. Специалния обаче отхвърли да назове повода за това.
Paul Pogba and Jose Mourinho's relationship plummets to new depths after Man United star tells boss he wants to join Barcelona https://t.co/DINCANZDLo
— MailOnline Sport (@MailSport) September 26, 2018 Смяташе се, че решението на Моуриньо се дължи на рецензиите на футболиста към тактиката, която наставникът постанова в срещите на Юнайтед. Истината съгласно изданието обаче е, че французинът е декларирал пред експерта, че желае да напусне “Олд Трафорд”, с цел да заиграе за Барселона. Затова мениджърът счита, че водач на отбора не трябва да е състезател, който упорства да бъде продаден.

Моуриньо споделил пред тима новината за капитанството часове преди снощния мач. Самият Погба не взе присъединяване в него, като даже изгледа срещата от трибуните. Всеизвестно е, че двамата са в обтегнати връзки още от предишния сезон насам.
Paul Pogba told he will never captain Man United again while Jose Mourinho blasts players for lack of motivation after Wolves draw https://t.co/kmowNQoAuu pic.twitter.com/nlqwAspsD4
— MailOnline Sport (@MailSport) September 26, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР