Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е получил призовка да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е получил призовка да
Коментари Харесай

Разпитват Моуриньо за укрити 3,3 млн. евро

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо е получил призовка да се яви пред съда в Испания с цел да даде показания по обвиняване за укриване на 3,3 млн. евро. Това оповестява изданието " Марка ".

Специалния би трябвало да бъде в съда в 10:00 ч. сутринта на 3 ноември, с цел да дава отговор за средствата, които е получил по време на престоя му в " Реал " Мадрид в интервала 2010-2013 година

Според прокуратурата, която е внесла обвиняването, Специалния е направил две закононарушения против държавната хазна, като общата им стойност е 3 304 670 евро (1 611 537 евро през 2011 година и 1 693 133 евро през 2012 г.).

Според информацията в " Марка ", Моу е употребявал сметка на Британските Вирджински острови, с цел да укрие средства от имиджовите си права.

Наскоро в Испания стартира дело против звездата на " Реал " Мадрид Кристиано Роналдо по сходни обвинявания. Преди година пък Лионел Меси получи присъда в размер на 21 месеца, която размени с пробация и санкция, поради укриване на 4,1 млн. евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР