Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е категоричен, че няма

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е категоричен, че няма
Коментари Харесай

НМоуриньо: Няма шанс Де Хеа да си тръгне, нямам никакви съмнения за Алексис

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е безапелационен, че няма никакъв късмет Давид де Хеа да напусне клуба. С наближаването на всеки трансферен прозорец спекулациите за възможен трансфер на испанеца в Реал Мадрид се възобновяват, а измежду последните неубедителни игри на Кейлор Навас тематиката още веднъж бе подета.

Запитан дали Де Хе може да напусне през лятото при дадени условия, Моуриньо отговори: " Няма късмет ".

Португалецът добави и, че не съжалява за прехвърлянето на Алексис Санчес, който през зимата бе притеглен от Арсенал, а в неделя за първи път ще излезе против " артилеристите ", които гостуват на " Олд Трафорд ".

" Алексис играе в Премиър лийг от години. Всички знаем какъв брой добър беше от самото начало и тъкмо поради това толкоз доста тимове го желаеха. Затова и ние се борехме да го доведем тук. Сигурен съм, че той е подобаващият състезател за нас, и то освен поради качествата му като футболист, само че и поради неговия нрав. Имахме потребност от тези негови качества - опит и настъпателност ", съобщи Моуриньо, който още един път обърна особено внимание на един от огромните си противници през годините - Арсен Венгер. В неделя двамата за финален път ще се изправят един против различен като мениджъри на Манчестър Юнайтед и Арсенал. Специалния призна, че съжалява за някои остри реплики, които е разменил с французина в предишното, и прикани почитателите на " алените дяволи " да посрещната добре Венгер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР