Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че няма проблем

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че няма проблем
Коментари Харесай

Гуардиола: Не мога да се сърдя на Санчес, че предпочете Юнайтед


Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола показа, че няма проблем с решението на Алексис Санчес да избере да премине в градския противник - Ман Юнайтед. Нападателят на Арсенал бе спряган за несъмнено ново попълнение на „ жителите “, където още веднъж щеше да работи с Гуардиола, само че в последна сметка високите му финансови искания провалиха прехвърлянето на „ Етихад “. Вместо това напълно скоро чилийският национал се чака да подпише с клуба от „ Олд Трафорд “.

„ За момента това, което знам е, че Санчес към момента е футболист на Арсенал, само че най-вероятно ще премине в Юнайтед. В последна сметка футболистите вземат решение къде желаят да играят. Същото важи и за сътрудниците им “, съобщи Гуардиола. Именно по избор на испанския експерт Санчес бе притеглен в Барселона от Удинезе през лятото на 2011.

По мнение Алексис не се е трансформирал. За мен бе наслаждение да бъда негов треньор в Барселона. Той беше на път да избере да продължи кариерата си в различен клуб, тъй че мога да му пожелая единствено шанс “, добави още испанският експерт.

Според английските медии Санчес ще подпише договор за 4,5 години с Юнайтед, като ще получава заплащане в размер на умопомрачителните 505 000 паунда седмично. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР