Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че ако гражданите

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че ако гражданите
Коментари Харесай

Силната игра на Ливърпул мотивира Гуардиола и Сити

 Ливърпул се трансформира в копие на Ювентус
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола показа, че в случай че " жителите " изгубят точки, Ливърпул ще стане първенец в британската Висша лига. Конкуренцията на мърсисайдци стимулира както експерта, по този начин и футболистите му да печелят.

" Спомням си прелестно какъв брой мъчно ни беше с Барселона през 2010 година. С 96 точки Реал Мадрид с Мануел Пелегрини играеха необикновено добре, по тази причина беше и хубаво, тъй като събрахме 99 точки. Поддържахме това равнище. Знаехме, че в случай че загубим точки, Реал Мадрид ще стане първенец. Това ни оказа помощ.

Много е сходно на тениса с Надал, Федерер и Джокович, нали? Те се гонят един различен, тъй като имат вяра, че един е по-добър от различен. Това е значимо в спорта.

Моите футболисти знаят какъв брой мощен е Ливърпул и знаят, че не можем да губим точки, тъй като в случай че го създадем, Ливърпул ще завоюва купата. За да сме конкурентни, би трябвало да имаме положителни противници покрай нас, несъмнено, това се случва и в Европа ", сподели Гуардиола.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР