Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не спести суперлативи към

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не спести суперлативи към
Коментари Харесай

Сравниха младок от Манчестър Сити с Иниеста, Пеп Гуардиола призова за умереност

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не спести суперлативи към юношата Фил Фодън за гола му против Оксфорд в шампионата за Купата на Лигата. Младокът е артикул на академията на " жителите ", а испанският експерт не крие благосклонностите си към качествата му.

" Начинът, по който отпразнува първия си гол за клуба бе като че ли е вкарал на край на международно състезание, само че това е по този начин, тъй като е почитател на Сити. Мечтая той да бъде тук през идващите 10 години и ще играе постоянно, което имам вяра, че ще се случи. След това не знам какво ще стане ", сподели Гуардиола.

" Това са мощни думи. Много пъти съм казвал, че ние сме доста удовлетворени от Фил, само че не желая да го слагам напрегнат. Иниеста е един от най-хубавите играчи, които съм виждал в живота си, тъй че не би трябвало да притискаме Фил. Той обаче има качествата да играе дълго време в Сити, само че би трябвало да се развива малко по малко ", добави още Пеп по отношение на коментар на президента на Оксфорд, който съпостави младока с Иниеста.

 Манчестър Сити победи Оксфорд с 3:0
Резрвите на Сити вкараха " единствено " три гола на Оксфорд, черногорски вратар се отличи за " жителите "

" Гражданите " поспестиха старания, само че преодоляха с лекост съперника си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР