Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола говори на пресконференция

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола говори на пресконференция
Коментари Харесай

Гуардиола: Мога да говоря и положителни неща за Реал

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола приказва на конференция преди четвъртфиналния мач-реванш против Реал Мадрид от Шампионска лига. Двубоят е на следващия ден, 17 април, от 22:00 часа на " Етихад ", а първата среща на " Сантиаго Бернабеу " приключи при зрелищно тъждество 3:3.

" Трябва да сме готови и да създадем нещата по-добре, в сравнение с в първия мач. Те се оправиха добре. Трябва да сме деликатни. Това е Реал Мадрид, те са доста рискови. Възможно е Карло Анчелоти да направи някаква изненада. Те знаят, че ще играем, с цел да продължим. Да се надяваме на добър мач на следващия ден ", стартира Пеп.

" Имаме потребност от напрежение. Ако мислим, че към този момент сме се класирали, няма да е добре. Гладни сме да се състезаваме в такива мачове. Трябва да имаме вярната сила и имаме потребност от нашите почитатели. Понякога би трябвало да страдаме, тъй като е невероятно да преобладаваме през 90-те минути ", добави каталунският експерт.

" Много сме надалеч от фантазиите за требъл. Имаме един или два мача във ФА Къп. Преднината ни във Висшата лига е единствено две точки. Какво са две точки? Нищо не е свършило и нищо не се трансформира. Трябва да играем мач за мач. Миналата година започнах да мисля за требъл, откакто спечелихме Висшата лига и ФА Къп ", съобщи Гуардиола.

" Миналата година Реал Мадрид имаше доста добър тим - Карим Бензема, който се движеше на всички места по терена, Лука Модрич игра повече, само че това, което направи на " Бернабеу ", беше фантастично. Когато споделям позитивни неща за Реал Мадрид, на хората не им харесва, не ми имат вяра, само че аз го мисля ", приключи Пеп Гуардиола.
 Гуардиола: Хубаво е, когато играем напрегнат
Гуардиола: Хубаво е, когато играем напрегнат

" Това обаче не значи, че сигурно ще станем първенци "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР