Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи много любопитно изказване

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи много любопитно изказване
Коментари Харесай

Гуардиола разкри защо ще бъде провал дори ако спечели ШЛ три поредни пъти

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи доста любопитно изявление след разгромната победа със 7:0 над Република България Лайпциг. Той призна, че даже да завоюва Шампионската лига три следващи пъти със своя отбор, това ще бъде неуспех за него, като повода е, че преди години един от неговите идоли - актрисата Джулия Робъртс, е предпочела да посети огромния противник Манчестър Юнайтед вместо “гражданите ”.

“Аз съм неуспех в Шампионската лига (клати главата си - б.р.), тъй че не се тормозете. Чуйте, ще ви издам една загадка. Каквото и да стане тази година в ШЛ, даже и да спечелим шампионата три следващи пъти, аз ще бъда неуспех. Нека ви кажа нещо: имам трима идоли в живота си: Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс. Преди години Джулия Робъртс пристигна в Манчестър, не през 80-те или 90-те, когато Юнайтед печелиха купа след купа, а в интервал, в който бяхме по-добри от тях за 4-5 години. И отиде да посети Юнайтед. Тя не пристигна да ни посети. Дори и да печеля ШЛ, това няма да се съпоставя с обстоятелството, че Джулия Робъртс посети Манчестър и не пристигна да ни види. Тя е моят кумир. Така че каквото и да се случи, даже да печеля ШЛ, това няма да се съпоставя с разочарованието, което изпитах ”, съобщи Гуардиола на конференцията си след снощния триумф.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР