Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола лично се е заел

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола лично се е заел
Коментари Харесай

Гуардиола навива по телефона Бенасер за Ман Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола персонално се е заел да уреди привличането на Исмаел Бенасер от Милан, твърди RMC Sport. Каталунският експерт се е обадил по телефона на халфа, с цел да го убеди да премине в състава на " гаржданите ". Гуардиола се притеснява, че в случай че не работи бързо, Бенасер ще подпише с Пари Сен Жермен, който е другият главен кандидат за подписа му.

22-годишният алижрец към този момент има опит в Англия, тъй като прекара известно време в академията на Арсенал и даже записа един мач за отбора, преди да бъде продаден на Емполи за 1 млн. евро през 2017 година.  Манчестър Сити си хареса халф на Милан
Бенасер не впечатли с изявите си в първите мачове с екипа на Милан, само че последователно се утвърди в отбора и потвърди, че неслучайно беше определен за най-хубав футболист на последното издание на Купата на Африка, извоювано от Алжир. Халфът изигра 20 мача за " росонерите " в Серия " А ", само че още няма гол.

Смята се, че в контракта на Бенасер има откупна уговорка на стойност 50 млн. евро, която няма да е проблем нито за Ман Сити, нито за ПСЖ. Милан няма да има по какъв начин да задържи 22-годишния техничар, в случай че той изиска трансфер. Италианският гранд заплати за него единствено 16 млн. и ще осъществя сериозна облага от възможна договорка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР