Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата си пресконференция

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата си пресконференция
Коментари Харесай

Гуардиола: Всеки сезон в Англия е по-труден от предишния

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата си конференция преди старта на сезона в Премиър лийг. Неговият отбор ще стартира акцията в неделя от 18:30, когато има сложната задача да се изправи в посещение на Тотнъм.

Освен обичайна битка сред двата отбора, които ще желаят да започват добре акцията, този път напрежението ще бъде повдигнато и от желанието на “гражданите” да привлекат огромната звезда на “шпорите” Хари Кейн. Капитанът на Англия към момента е футболист на лондончани и даже може да се появи на терена срещо първенците.

Именно от там стартира и днешното си изявление Джосеп Гуардиола, който за следващ път поздрави своя отбор за изключителната акция, която изиграха неговите футболисти през предходната година и за извоюваната купа.

" Това бе необикновен сезон, един от най-хубавите в кариерата ми. Поздравявам играчите още един път за него, това ще са мемоари, които ще останат в съзнанието ни. Всеки сезон, откогато съм пристигнал тук, е все по-труден, а съперниците все по-добри. Началото на всяка акция е начало на едно ново предизвикателство. Отпразнувахме купата си, в този момент обаче тя е единствено в спомените ни и би трябвало да стартираме от начало, “ съобщи каталунският ментор.

След това той се насочи към по-конкретните въпроси обвързвано със положението на някои от футболистите, както и неизбежните такива за Хари Кейн.

“Хари Кейн е футболист на Тотнъм и аз няма да давам отговор на въпроси за него, направих го на предходната конференция, само че това бе изключение и няма да се повтори. Кевин де Бройне е по-добре с всеки минал ден, само че към момента не може да направи цяла подготовка с главната група. Тренира част от нея с останалите и част самичък. Ще забележим в идващите дни. Всеки състезател се потребност от време, с цел да е в най-хубавото си положение, а ние едвам през вчерашния ден се събрахме в цялостен състав. Само Фил Фоудън е контузен, само че той също бе с нас в съблекалнята. След два дни стартира Премиър лийг и се нуждаем от време, с цел да покажем най-хубавото си лице, всяка подготовка е по този начин. Ще решим в идващите дни за играчите, тъй като някои имаха по-дълга отмора и се завърнаха по-късно,” съобщи Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР