Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, обобщи ситуацията с

...
Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, обобщи ситуацията с
Коментари Харесай

Гуардиола обясни защо нещата в Ман Сити не вървят гладко

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, заключи обстановката с контузените при „ жителите “ и подчертава, че това ще продължи в идващите няколко мача на тима.

В тима на Сити има много играчи, които са с контузии, а испанският експерт акцентира, че тези проблеми ще продължат в „ идващите няколко срещи “.

Ман Сити стартира отбраната си на трофея в Шампионска лига с аудиенция на сръбския първенец – Цървена звезда, от групите на най-силната европейска клубна конкуренция.

„ Някои от футболистите на пейката ни са с проблеми. Когато имаш доста травми, казусът не е единствено за един ден, а за 3-4 мача напред. Съжалявам, само че ще има мачове, в които ще играем с „ другия тим “, тъй като не може да рискуваме включването на основни футболисти “, подчертава Гуардиола преди дебютния мач на европейския клубен първенец в групите на Шампионска лига с Цървена звезда.

„ Кевин Де Бройне и Джон Стоун към момента са с контузии и не мога да кажа какво се случва с Ковачич и Грийлиш “, акцентира испанският треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР