Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори и капитанът на отбора Светослав

...
Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори и капитанът на отбора Светослав
Коментари Харесай

В "Лудогорец" са разочаровани от играта на "МОЛ Види"

Мениджърът на " Лудогорец " Пауло Аутуори и капитанът на тима Светослав Дяков обявиха, че са разочаровани от играта на противника им във втория прелиминарен кръг на Шампионската лига " МОЛ Види ".

С отбранителна тактичност унгарците измъкнаха нулево тъждество в Разград, без да основат голово състояние. Според Аутуоти и Дяков унгарският първенец въобще не се е опитал да играе футбол.

" Труден мач. От първата минута имаше два тима - единият, който искаше да играе футбол, и другият, който единствено риташе топката, единствено разрушаваше, единствено правеше нарушавания. Доста съм отчаян от противника и от неговото държание, само че тази тактичност са си избрали ", сподели Дяков пред " Диема спорт ".

Аутуори също не беше удовлетворен от тактиката на противника. " Играхме добре в продължение на 90 минути, само че за жалост техният тим си свърши работата. Можеше да играят малко повече футбол. В този мач получиха шест картона, в предходните - пет. Не се тормозят да не играят футбол, да скапват футбола ", сподели бразилецът.

Аутуори и Дяков се сплотиха към мнението, че макар отбранителната тактичност на " МОЛ Види " " Лудогорец " е основал задоволително положителни благоприятни условия да завоюва мача, само че не е имал шанс.

 В
© LAP.bg

" Отборът се раздаде. Стояхме добре на терена. Създадохме обстановки, само че не вкарахме. Техният вратар също беше много добър ", сподели Аутуори.

Той добави, че е доста удовлетворен от играта на тима в отбрана. " Лудогорец " не позволи гол в четвърти следващ мач под управлението на бразилеца.

" Имахме задоволително положения да вкараме гол. Трябваше да вкараме един гол. Не се отчайваме. Вдигаме главите и гледаме напред. Нашият тим е доста по-класен от противника, който през днешния ден съгласно мен игра доста разочароващо ", добави Дяков.

" Предимството в резултата е на страната на " Лудогорец ", тъй като сме по-класният тим. Аз от " Види " нищо не видях, с изключение на игра в отбрана. Само изритани топки, единоборства - това е тяхната игра. Там мисля, че няма да им се размине загубата. Не може шансът непрекъснато да ни убягва ", сподели още капитанът на " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР