Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вероятно ще гледа мачовете от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вероятно ще гледа мачовете от
Коментари Харесай

Юрген Клоп шокира! Какво каза за Мондиала

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп евентуално ще гледа мачовете от Световното състезание по малкия екран в дома си, макар че се изрече срещу семейството на Катар на най-големия футболен конгрес. В националния отбор на Англия има няколко играчи от Ливърпул.

" Няма да преценявам всекидневието си с футбола и ще си взема няколко почини дни. Ако имам време, ще виждам мачове, само че в случай че нямам опция, няма да виждам ", сподели немският треньор за подкаста " Ball You Need Is Love ", представен от организация " ДПА ".
-->
Той не упреква Катар за желанието да одобри Световно състезание по футбол, само че продължава да мисли, че тази страна не е трябвало да получи правото да провежда Мондиал 2022 поради обвиняванията в неспазването на човешките права и други фактори. " Това е злополука ", сподели Клоп.

" Системата мирише. В Международната федерация (ФИФА) не се е трансформирала съвсем нищо от 2010 година насам. Само президентът се смени. Джани Инфантино споделя, че това ще е най-хубавото Световно състезание в историята, тъй че поздравления ", добави Юрген Клоп.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР