Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова отбора си да поддържа

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова отбора си да поддържа
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Задачата ни е да поддържаме напрежението

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прикани тима си да поддържа напрежението със противниците си в битката за Шампионската лита в последните два мача в британската Висша лига.

Ливърпул към този момент си обезпечи място в Лига Европа за идващия сезон след триумфа над Лестър с 3:0 като посетител. Отборът е на точка зад Манчестър Юнайтед и Нюкасъл в класирането, само че има и мач повече.

Тимът на Клоп е в серия от седем следващи победи, само че преди шест седмици немският треньор изрази подозрение, че отборът може да се класира за евротурнирите.

" Не имах вяра, че това ще се случи ", сподели Клоп пред репортерите. " Това, което ни липсваше, е неизменност и имахме единствено един късмет - да спечелим всичките си мачове ", добави той.

" Всичко останало не беше в нашите ръце, само че знаехме, че би трябвало да спечелим всичко до края на сезона ", призна Клоп.

" Винаги желаеш противникът да губи. Нашата задача е да да поддържаме напрежението ", сподели още той.

Ливърпул приема отбора на Астън Вила в събота, преди да гостува на към този момент изпадналия Саутхямптън в последния си мач във Висшата лига за сезона.
 Лестър - Ливърпул 0:3 във Висшата лига
Ливърпул ускори Лестър към Чемпиъншип

Следващият мач сред Ливърпул и Астън Вила е на 20 май
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР