Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи всички мачове на отбора

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи всички мачове на отбора
Коментари Харесай

Клоп: Всеки мач до края е квалификация за Шампионска лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира всички мачове на тима в Премиър лийг до края на сезона като " квалификации за Шампионска лига ". В момента мърсисайдци са на седем точки от Тотнъм, който заема четвъртото място, само че и с два изиграни мача по-малко спрямо лондончани. Утре Ливърпул гостува на Крситъл Палас в доста значим дуел за " алените ", изключително след тежката загуба от Реал Мадрид през седмицата.

" Гледах мача с Реал още веднъж, въпреки че нямахме време да го гледаме с играчите. Не съм чел доста неща след срещата, само че когато загубиш по този метод, няма и смисъл. Знам,че да допуснеш пет гола в домакинство в Шампионската лига е недопустимо. Първото полувреме обаче бе положително за нас. Много неща се върнаха, само че не бяхме постоянни и по тази причина допуснахме головете. Второто полувреме стартира по най-лошия вероятен метод. Надявам се да научим верните неща от този мач.

Кристъл Палас е доста надарен тим, в който има доста техника и скорост. Всички мачове оттук насетне са квалификации за Шампионската лига. Изключително значимо е да се класираме. За да стане това, ни трябват точки. Трябва да намерим неизменност. Не може да подвластен от страстите. Просто би трябвало още веднъж да стартираме да имаме вяра в себе си и да покажем качествата си на терена. Трябва да го създадем още на следващия ден против един неуместен противник ", съобщи Клоп на днешната си конференция. 

Германецът разкри, че Ибрахима Конате към този момент тренира и е покрай това да се завърне в игра, само че не и за мача на " Селхърст Парк ". " Ибу е близо, само че е направил единствено две тренировки след дълго неявяване поради травми ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР