Мениджърът на Ливърпул“ Юрген Клоп не успя да сдържи емоциите

...
Мениджърът на Ливърпул“ Юрген Клоп не успя да сдържи емоциите
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Не искам паметник, ще живея дълго

Мениджърът на „ Ливърпул “ Юрген Клоп не съумя да сдържи страстите си след историческото достижение. Той стана първият немския експерт, който съумява да стане първенец на Англия, а минути след триумфа се включи директно в ефира на Sky и се разплака от наслада. Спецът посвети купата на клубните митове Кени Далглиш и Стивън Джерард и обеша, че ше има празненство с почитателите незабавно след рухването на възбраните.

„ Невероятно е!, съобщи спецът. - Емоцията е по-силна, в сравнение с можех да си показва. Знам по какъв начин Кени Далглиш ни поддържаше. Тази купа е за него и за Стивън Джерард. Те я чакаха 30 години.

Момчетата от тима ви се възхищават и с помощта на изключителната история на клуба, написана от вас, беше елементарно да ги стимулирам. Аз съм тук единствено от 4-5 години, само че знам какво значи този триумф.

Особено след тримесечната пауза, по време на която никой не знаеше дали сезонът ще приключи. Нека хората останат по домовете си, ще честваме при първа опция! “, даде обещание Клоп, който мнозина сочат за основен провинен за триумфа на „ Ливърпул “.

" Не желая монумент. Смятам да пребивавам още 30-40 години, а и занапред считаме да имаме още доста триумфи ", сподели Юрген Клоп по отношение на концепцията да му бъде вдигнат монумент на " Анфийлд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР