Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира в типичния си стил

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира в типичния си стил
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Какъв луд мач! Приличаше ми на боксова среща!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява в типичния си жанр равенството с Манчестър Сити 2:2. Той оприличи дуела на боксов мач. Германецът също по този начин похвали своите играчи за показаното на терена.

" Какъв вманиачен мач! Бих го оприличил на боксова среща. В момента, в който свалиш гарда, получаваш мощен удар. След това се съвземаш и ти нанасяш удар. Харесаха ми доста неща. Смятам, че бяхме по-близо до успеха от всеки път. Сити стартира по-добре, само че от самото начало ние играехме добър футбол и контролирахме мача. Разчитахме на елементарни пасове, оставяхме противника да тича, до момента в който ние се стараехме да бъдем допустимо най-опасни ", съобщи Клоп.

" Намираме се там, където желаеме да бъдем - оптимално покрай един необикновен тим. В живота, в случай че нямаш шанс, си изгубен... както се случи преди три години. Тогава ни липсваха 17 милиметра тук, 15 милиметра там. Трябва да сме съвсем съвършени, с цел да спечелим оставащите седем мача в Премиър лийг. Това е полуда, само че това е единственият метод да спрем този противник ", добави още германецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР