Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изненадващо остана доволен от

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изненадващо остана доволен от
Коментари Харесай

Клоп: Доволни сме от точката, това беше малка стъпка в правилната посока

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изненадващо остана удовлетворен от представянето на отбора си в гостуването на Челси, макар че мачът приключи при нулево реми и беше без огромна част от титулярите си.

„ През предишния сезон се срещнахме с Челси в два финала и това бяха най-хубавите нулеви равенства, които съм виждал. Днес същите тези тимове излязоха неуверени, само че с готовност за борба. Доволни сме от точката. Показахме темперамент и би трябвало да продължим да гледаме напред ”, съобщи Клоп след срещата.

„ Имахме проблеми в линията на отбраната, само че направихме промени, които дадоха резултат. Реагирахме на хитрите подавания зад тила на защитата и в хода на мача заиграхме по-организирано. Халфовете си взаимодействаха добре. В офанзива създадохме положения. Не се получи най-зрелищният мач, само че беше крачка в вярната посока. Това и би трябвало да вършим - да вървим напред с дребни стъпки “, продължи германецът.

„ Не съм очаквал, че с шест промени в състава ще създадем най-силния си мач за сезона, само че тези, които получиха късмет, се възползваха от него и демонстрираха, че са подготвени. Не можем да приказваме за цели, в случай че не печелим точки. Не се предаваме, ще се борим. Всичко би трябвало да се потвърждава на терена “, сподели още Клоп.

„ Слава Богу, до момента не съм имал подобен сезон. В противоположен случай към този момент нямаше да съм треньор на Ливърпул. От нас зависи да променим обстановката “, завърш:и наставникът на „ алените “, за които следва домакинство на водача Арсенал тази неделя от 18:30 часа.

Jürgen Klopp was left pleased by a 'little step' in the right direction following our goalless draw with Chelsea. ⤵️
— Liverpool FC (@LFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР